15k PM, 06 1 min read

 

G Beauty Labin magneettiripset ovat markkinoiden laadukkaimmat ja suosituimmat magneettiripset. Malleja löytyy niin luonnollisesta näyttävämpäänkin lookkiin - jokaiselle omansa.

Magneettiripsiä perusvalikoimassa on saatavilla Original sarjassa kolmella ja Cashmere sarjassa neljällä magneetilla. Molempien sarjojen magneettiripsissä tulee mukana alaosan pienet magneetit, joilla yläosan ripsinauha kiinnitetään niin, että omat ripset jäävät niiden väliin. Original sarjaan on lisäksi saatavilla Teeny tiny lisäkiinnitysosia.

Original sarjan magneettiripset olivat ensimmäiset magneettiripset Suomessa. Me G beauty Labilla olemme tehneet valtavan työn kehittääksemme toimivia ja kestäviä magneettiripsiä niiden aktiivisten käyttäjien tarpeisiin. 

Magneettiripsien käyttämisellä on paljon etuja. Tässä viisi syytä:

  1. Magneettiripset ovat liimaripsiin verrattuna allergiaystävällinen vaihtoehto, sillä liima voi ajan myötä altistaa ja puhkaista ikävän allergian.
  2. Magneettiripsiä voi käyttää useamman kerran ja käyttöikä pitenee, kun niitä kohtelee varoen. Magneettiripsien kaikkia magneetteja ei tarvitse välttämättä kiinnittää, vaan usein riittää että kiinnittää ne molemmista sivuista.
  3. Meikkiä voi lisätä ja magneettiripset vaihtaa meikin kanssa ilman, että meikki suttaantuu
  4. Magneettiripset ei tipu, ne lähtevät pois vasta poistamalla alaosan magneetit. Magneettiripset ovat sään kuin sään kestävät ja voit jopa uida ne päässä
  5. Magneettiripset ovat luonnolliset ja kauniit. Loistava valinta mihin tahansa tilaisuuteen

Magneettiripsien käyttö vaatii alkuun hieman opettelua, mutta sujuu varsin luontevasti kun antaa itselleen aikaa ja toistaa kiinnitysprosessin vähintään kymmenisen kertaa.

 


Jätä kommentti

Kommentit hyväksytään ennen julkistusta