Tietoutta tuotteistamme

BIOHAJOAVAT GLITTERIT MITEN NIITÄ VOI KÄYTTÄÄ?

Bioglittereillä kruunaat juhlat, festarit tai muut tapahtumat minne halutaan saada ripaus glamouria. Glitter on helppokäyttöistä, riittoisaa ja nopeasti kiinnitettävää. Se ei allergisoi ja sopii jokaiselle. Kosmeettista bioglitteriä voi käyttää kasvoilla, vartalolla, hiuksissa ja vaikka parrassa.

Katso täältä vinkit juhlameikin toteuttamiseen.

Biohajoavat Biomanic glitterit tuovat näyttävyyttä festareille ja juhliin, lue lisää täältä!

 

 

MAGNEETTIRIPSET

Magneettiripset sopivat käyttötarkoitukseltaan niin arkeen kuin juhlaankin sekä tarjoavat kestävän vaihtoehdon normaaleille ripsiliimalla kiinnitettäville tekoripsille. Magneettiripset ovat myös allergiaystävällinen vaihtoehto, sillä ripsiliima voi aiheuttaa allergiaoireita silmissä. Lisäksi kaikki G Beauty magneettiripset ovat vegaanisia, eläinkokeettomia ja suunnitellaan Suomessa. 

Lue täältä artikkeli, jossa kerromme viisi syytä, miksi valita magneettiripset!

 

Mitkä ovat magneettiripset?

 

Magneettiripset voivat aluksi kuulostaa pelottavalta, mutta todellisuudessa ne ovat loistava vaihtoehto normaaleille liimaripsille, sillä niillä on huomattavasti pidempi käyttöikä sekä ne ovat allergiaystävälliset

 

Magneettiripset ovat tekoripset, jotka ripsiliiman sijasta laitetaan magneeteilla kiinni ripsiin kiinni. Magneettiripsien tyvessä on magneetit, ja ne kiinnitetään laittamalla pienet magneetit ripsien alapuolelle. Magneettiripset sopivat kaikille, ja voi olla erittäin oiva valinta heille, joilla ripsiliima aiheuttaa allergisia oireita tai on helposti ärtyvät silmät. Magneettiripset kestävät useita käyttökertoja ja takaavat nopeasti saavutettavan näyttävän lookin.

Magneettiripset koostuvat magneettipareista, joihin on kiinnitetty tekoripsiä. Yksi magneettinauha laitetaan omien ripsien yläpuolelle ja sen pari omien ripsien alapuolelle. Alhaalle tuleva kiinnitys voi olla joko yksittäinen ripsinauha tai erillisiä pieniä ripsitupsuja, jotka kiinnitetään yksitellen. Kaikki G Beauty magneettiripset ovat valmistettu laadukkaasti synteettisestä, kevyestä silkkisestä kuidusta ja valmistetaan käsityönä.

Lue täältä koko artikkeli, mitkä ovat magneettiripset! 

 

 

Magneettiripsillä vangitseva katse juhliin

 

Varmista paikkasi valokeilassa upeilla ripsillä, oli kyseessä illanvietto tai pikkujoulut, magneettiripsillä takaat sykähdyttävän katseen!

 

Magneettiripsillä saavutat vaivatta näyttävän lookin juhliin. Malleja löytyy monia erilaisia, joista tuuheammat tai pitemmät mallit tuovat ylellisyyttä katseeseen. Ripset pysyvät myös hyvin paikallaan yön pikkutunneille saakka toisin kuin liimattavat serkkunsa, jotka saattavat irtoilla käytössä. Mustalla rajauksella varmistat ripsien saumattoman istuvuuden. Magneettinen Eyeliner tekee ripsien asettamisesta paikoilleen maailman helpointa ja varmistaa ripsien saumattoman sopivuuden meikkiisi.

Erityisen säväyttävän katseen voit saavuttaa Cashmere & Wispies sarjamme magneettiripsillä, jotka takaavat vangitsevan katseen!

 Lue meidän ideamme pikkujoululookkiin tästä!

 

Magneettiripset mukana aktiivisessa elämässä

Magneettiripsien kanssa sinun ei tarvitse huolestua, että ne putoavat matkasta kesken vauhdikkaammankin treenin! Lue lisää vinkkejä magneettiripsien valinnasta urheiluun

 

Magneettiripset pysyvät myös hyvin paikallaan urheillessakin. Kuntosalille suunnatessa ei tarvitse irrottaa magneettiripsiä siinä pelossa, että ne  irtoavat kesken treenin. Jos aikoo urheilun aikana käyttää magneettiripsiä, kannattaa valita ripset, joissa on kolme tai enemmän magneetteja, jotta ne pysyvät varmemmin paikoillaan, mutta kiinnityksessä on yksittäiset magneetit.

Viimeistele luonnollinen lookki urheiluun Brow Soap tuotteellamme, niin lookkisi selviytyy varmasti treenin loppuun saakka!

 Lue lisää, miten käyttää magneettiripsiä urheillessa täältä.

 

Luonnollista lookkia arkeen

 

Magneettiripsistä saat piristystä arkipäivän meikkiisi helposti ja nopeasti! Katso meidän suosituksemme trendikkääseen arkilookkiin

 

Arkeen voi valita luonnollisemmat ripset, jotka antavat lisää luonnollista näyttävyyttä arkilookkiin. Luonnollisemman lopputuloksen antavat magneettiripset, joiden vastinpari tulee yksittäisinä tupsuina yhden nauhan sijasta tai voit helposti leikata näyttävämpien ripsien alaripsinauhan magneettiosiot pienemmiksi tupsuiksi. Vaihtamalla alhaalla olevia ripsiä on helppo vaihtaa luonnollisemmasta tyylistä juhlavampaan iltameikkiin vaikka kesken päivän! 

 

Esimerkiksi Hello Flowers malliston magneettiripset ovat tyyliltään luonnolliset, joten ne sopivat helposti yksinkertaisen ja arkisen meikin seuraksi.

 

 

Onko magneettien määrällä väliä? 

 

Magneettiripsiä tutkaillessa vaihteleva magneettien määrä voi hämmentää. Täältä pääset lukemaan erot magneettien määrissä!

 

Magneettiripsien magneettien määrä voi vaihdella kolmesta viiteen saakka. Original ja Cashmere sarjan magneettiripsissä alaosan kiinnitysmagneetit tulevat pakkauksen mukana.