Kulmakarvojen muotoilu

Kulmakarvojen muotoilu


Tietoutta kulmien muotoilusta

Kulmakarvat ovat tärkeässä roolissa elämässämme. Ne eivät vain suojaa silmiämme otsaa pitkin valuvilta nesteiltä, vaan ne ovat myös avainasemassa kasvojen ilmeen luomisessa. Vahvat kulmat viestivät määrätietoisuutta ja asennetta, vaaleat ja pehmeät kulmat näyttävät lempeältä ja ystävällisiltä. 

Meikkaamattomat kulmat voivat saada lookin näyttämään keskeneräiseltä, mutta hyvin laitetut kulmakarvat sitovat koko lookin kasaan. Kulmien muotoiluun on lukemattomia eri tapoja: kulmakyniä, kulmageelejä, kulmien värjäystä, laminointia ja erilaisia muita tuotteita, joista kerromme tällä sivulla.

Kulmien muotoilu – mistä aloittaa?

Ennen kuin lisäät tuotteita kulmakarvoihin, on hyvä miettiä, millaiset kulmakarvat haluat ja millaiset sopisivat omiin kasvoihisi. Kaarevat kulmakarvat kohottavat kasvoja, kun taas loivan kaaren kulmat antavat pehmeämmän vaikutelman. On hyvä muistaa, että ei ole yhtä mallia, joka sopisi kaikille. Kulmat tulisikin aina muotoilla omien kasvonpiirteiden ja mieltymysten mukaan. 


Trendit kulmien muotoilussa muuttuvat jatkuvasti. 1990- ja 2000-luvulla vallitsivat ohuet kulmakarvat, jonka jälkeen trendi on vaihtunut paksumpaan ja luonnollisempaan lookkiin. 

Kulmien oikean mitan löytämiseen tarvitset vain kynän tai vastaavan suoran objektin. Sen avulla voit yllä olevan kuvan mukaisesti löytää sopivan alku- ja päättymispisteen kulmakarvoille sekä parhaan sijainnin kaarelle. Tämä on taattu konsti saada kulmakarvat sopimaan kasvoihin kuin kasvoihin, sillä mittauksessa käytetään omia kasvonpiirteitäsi. 

Millä tuotteella kulmat kannattaa muotoilla? 

Perinteisin ja tunnetuin kulmille tarkoitetuista tuotteista on kulmakynä, mutta kysynnän kasvaessa markkinat ovat mukautuneet.  

Yksistään kulmakyniä voi löytää kymmeniä erilaisilla ominaisuuksilla: teräväkärkisiä, tylppiä, pehmeämpiä ja kovempia. Lisäksi kauppojen hyllyiltä löytyy erilaisia kulmageelejä niin värin kanssa kuin ilmankin. 

Yhä useammin kulmakarvoja laitetaan kosmetologilla. Yleisin toimenpide on kulmien värjäys ja muotoilu, mutta viime aikoina  kulmien laminointi eli brow lift on yleistynyt. Kulmien laminoinnissa kulmakarvat taitetaan ripsien kestotaivutuksen tapaan ihoa vasten, jolloin ne näyttävät tuuheammilta. Kauneushoitolassa toteutettu laminointi kestää noin 3–6 viikkoa, jonka jälkeen toimenpide voidaan uusia. 

Meidän suosituksemme kulmien muotoiluun

Valikoimastamme löydät kulmakarvojen muotoiluun tarkoitetun  G Beauty Brow Soap -tuotteen, jolla taiot luonnollisen tuuheat ja huolitellut kulmat hetkessä. Lopputulos muistuttaa paljon suosittua trendiä kulmien kestolaminointia. Ammattilaisen tekemä laminointi ja Brow Soap ovatkin lyömätön pari – Brow Soapin avulla laminoinnin vaikutus kestää pidempään.

G Beauty Brow Soap tuotteella saat saman vaikutuksen kuin kulmien laminoinnilla oman meikkipöytäsi ääressä silloin kun itse haluat!