Magneettiripset pikkujouluihin?

Pikkujoulukausi lähestyy vauhdilla, mutta ovatko ideat meikkiäsi varten hukassa? Lue meidän vinkit sävähdyttävän glamour lookin loihtimiseen tai luonnollisempaan ja eleganttiin lookiin. Tässä kolme ehdotusta täydellisen pikkujoulu lookin loihtimiseen!

Kultainen/metallinen kimaltava

Kultainen kimalle silmäluomilla tuo ylellisyyttä meikkiin. Myös muut metalliset sävyt kuten ruusukulta on kaunis väri luomilla. Kultaisen ja ruusukullan kanssa sopii hyvin tumman punainen huulipuna. Unohtumattoman lookista saa Cashmere Whipsies magneettiripsien kanssa, sillä ne tuovat katseeseen dramatiikkaa ja mysteerisyyttä.

Glitterin käyttäminen meikatessa voi ensin vaikuttaa pelotavalta, mutta kultainen glitter lookki on helposti ja nopeasti saavutettavissa vain muutamalla vaiheella:

Laita luomen ympärille pohjaväri, esimerkiksi kultaisen kanssa ruskea tai pronssin värisen kanssa enemmän oranssiin taittava ruskea
Silmän ulkonurkkaan tummempi sävy, kuten tummanruskea tai tumman oranssi
Aseta silmäluomelle G beauty Labin bioglitteriä. Halutessasi voit pohjustaa myös silmäluomen metallin sävyisellä luomivärillä, jonka päälle asetat glitterin. (Vinkki: jos glitter hilseilee poskille, palalla teippiä saat ne kätevästi poistettua!)
Rajaa silmät, laita ripsiväriä ja aseta magneettiripset paikoilleen
Voilá!

Lookin viimeistelee huolitellut kulmat, kasvoja reunustava aurinkopuuteri ja highlighter poskipäiden päälle. Näin saat loihdittua itsellesi ylellisyyttä hehkuvan pikkujoulu lookin!

 

Punasävyinen romanttinen meikki

View this post on Instagram

A post shared by G Beauty Lab (@g_beautylab)

Jos upotus ei näy, pääset näkemään kuvan täältä.


Punasävyinen silmämeikki on romanttinen ja pehmeämpi kuin kultainen ja kimaltava. Leikkimällä punaisen ja pinkin eri sävyjen kanssa voit loihtia monta erilaista pikkujouluihin sopivaa lookkia. Jos haluat luoda kontrastia ja säihkettä meikkiisi, voit laittaa keskelle luomea kiiltävää luomiväriä tai highlighteria, joka saa silmämeikin ponnahtamaan esille, esimerkiksi G Beauty Glitter sävyssä Smoky Quartz & Pink Zircon tekevät silmämeikistä säihkyvän!

 

View this post on Instagram

A post shared by G Beauty Lab (@g_beautylab)

Jos upotus ei näy, pääset näkemään postauksen täältä.


Punaisen silmämeikin pariksi sopii erinomaisesti Hello Flowers malliston magneettiripset, sillä ne ovat suhteellisen kevyet, eivätkä tee silmistäsi liian raskaan näköisiä.

Punaisen silmämeikin kanssa huulipunaksi käy joko saman sävyinen punainen kuin silmissä käytetty luomiväri tai neutraalimman värinen.

 

Ruskea lämmin lookki

Luonnollisempaa lookkia etsiessä on ruskean ja lämpimän sävyinen silmämeikki on oiva valinta. Ruskean sävyinen meikki on helppo tehdä, sillä siitä ei erotu mahdolliset virheet yhtä helposti kuin räikeämmän sävyisestä meikistä; jos vahingossa tulee liikaa luomiväriä, on se helppo häivyttää muun meikin sekaan.

Ruskean silmämeikin voit tehdä joko tosi kevyesti tai smoky-tyylillä, jolloin saat luotua lisää syvyyttä katseeseen.

Jos haluat maanläheisestä lookista säväyttävämmän, voit laittaa lisäksi Elite Elastic ripset, jotka tuovat silmäsi loistavasti esiin ja ne ovat ennen kaikkea helppo kiinnittää Magnetic Eyelinerin avulla.

Lämpimän sävyisen silmämeikin kanssa punainen huulipuna on täydellinen valinta, jonka avulla voit saavuttaa klassisen kauniin lookin.

Magneettiripset tekevät mistä tahansa meikistä vielä asteen säväyttävämmät! Löydät valikoimastamme jokaiseen tarpeeseen sopivat magneettiripsetripset, oli sitten haussa luonnollisemmat tai dramaattisemmat tekoripset. Magneettiripset ovat myös uudelleen käytettävät. Kun pidät ripsistä hyvää huolta, ne kestävät kauemmin hyvässä kunnossa. Älä kastele ripsiä, poista ripset ennen meikinpoistoa, poista ripset pinseteillä ja säilytä niitä magneettirasiassa.

Uuden Elite Elastic sarjan magneettiripset ovat taipuisat ja pehmeät magneettiripset, jotka ovat suunniteltu käytettäväksi Magnetic Eyelinerin kanssa. Ne ovat helppo lyhentää omaan silmään sopivaksi leikkaamalla magneettinauhaa lyhyemmäksi.