Tietoa magneettiripsistä

Magneettiripset ovat ripset, jotka kiinnitetään magneetein ja ovat markkinoilla ainoa liimaton irtoripsimenetelmä. Ripsien päälle tulee yleensä yksi yhtenäinen nauha, jossa on yksittäisiä magneetteja yhdestä viiteen saakka. Erotat ylä- ja alanauhan siitä, että yläpuolelle tulevassa liuskassa magneetit ovat ripsien alapuolella, kun taas alapuolelle tulevassa nauhassa tai tupsuissa ne ovat yläpuolella. 


Ripsien alapuolelle kiinnitetään toiset magneetit, jolloin ripset pysyvät vankasti paikallaan. Alas kiinnitettävät magneetit voivat tulla joko yksinäisinä tupsuina tai yhtenäisenä nauhana. (Vinkki, leikkaa nauha pieniksi tupsuiksi, niin saat luonnollisemman lopputuloksen!) Käytön jälkeen irrota magneettiripset varoivaisesti magneettien kohdalta, ei missään nimessä silmistä repimällä. Voit puhdistaa ripset kevyesti meikinpuhdistusaineella ja laittaa takaisin koteloonsa seuraavaa käyttökertaa odottamaan!

 

 

Asetus


Magneettiripsien asettaminen voi vaatia harjoittelua, mutta taidon opetteleminen palkitsee. Asettamisen apuna voit käyttää normaaleja pinsettejä taitekoripsien asettamiseen suunniteltuja pinsettejä. Aseta yksi ripsinauha applikaattorin ylä- ja alapuolelle, jonka jälkeen vie applikaattori ripsien tyveen ja paina applikaattori kiinni. Applikaattorin reunat toimivat myös pinsettien tavoin, joten voit käyttää niitä tarkempaan ripsien asetteluun ja pienien alaosan magneettien kiinnittämiseen.

Magneettinen Eyeliner auttaa magneettiripsiä kiinnittymään silmille. Valmistele meikkisi ja lisää viimeisenä magneettinen eyeliner ja anna sen kuivahtaa hetki, jonka jälkeen lisää toinen kerros sitä. Odota hetki, että eyeliner kerkeää kuivahtaa kokonaan, ja sitten voit asettaa kokopitkän magneettiripsinauhan sen päälle aloittaen sisänurkasta. Kun ripset on aseteltu, paina vielä kevyesti, että ne asettuvat paikoilleen. Alaosan magneetteja ei tarvitse käyttää, jos käyttää magneettista eyelineria, mutta jos haluat extra pidon tai lisää intensiivisyyttä katseeseen, voi myös alaosan magneetit asettaa paikoilleen.

 

 

Valmistus


G Beauty Labin ripset ovat valmistettu laadukkaasta synteettisestä, kevyestä silkkisestä kuidusta, poikkeuksenaCashmere sarjan ripset, jotka on valmistettu kashmirin pehmeästä kuidusta. Kaikki ripsemme valmistetaan käsityönä.

Magneettiripset kannattaa valita käyttötarkoitusta ensin ajatellen; onko kyseessä juhliin laitettavat näyttävät ripset vai arkeen hieman luonnollisemmat? Myös magneettien määrää kannattaa silmäillä ennen ostovalintaa, sillä jos magneetteja on kaksi tai yksi, niitä ei välttämättä pysty lyhentämään omaan silmään sopivaksi.

 

 

Magneettiripsien vahvuudet


Magneettiripset ovat huomattavasti pitkäikäisemmät kuin liimattavat toverinsa, sillä ne eivät sotkeudu samalla tavalla ripsiväristä ja liimasta, vaan ripsiväri levitetään ennen magneettiripsien asettamista ripsiin ja annetaan kuivahtaa.

Magneettiripsien avulla voit myös muuttaa lookkiasi lennosta vaikka keskellä päivää! Voit vaihtaa magneettiripsien alla olevat magneettitupsut esimerkiksi yhteen yhtenäiseen nauhaan, jolloin ripsesi saavat välittömästi lisää volyymia.

Pysyvyys magneettiripsissä on omaa luokkaansa ja ne selviävät vauhdikkaammastakin päivästä kunnialla! Ne eivät irtoile päivän mittaan reunoista toisin kuin liimattavat, joita täytyy aika ajoin liimailla takaisin paikoilleen.Allergiaystävällinen vaihtoehto


Sillä magneettiripsien kiinnittämiseen ei tarvitse ripsiliimaa, ovat ne huomattavasti ystävällisempi valinta herkkäsilmäisille tai ripsiliimasta allergiaoireita saavalle. 

Allergia muodostuu ripsiliimassa käytettyyn akrylaattiin, tarkemmin sanottuna syanoakrylaattiin, jota esiintyy ripsiliimojen lisäksi esimerkiksi maaleissa, musteissa ja eri tekstiiliteollisuuden kemikaaleissa ja muissa liimoissa, kuten ihan tavallisessa pikaliimassa. Oireita voi muun muassa olla silmien vuotaminen, punoitus ja kutina.