Magneettiripset aktiiviseen elämään

Magneettiripsien käyttö ei rajoitu vain juhliin tai arkeen, mutta ne voivat myös olla mukana urheillessakin, vaikka muuta meikkiä ei käyttäisi. Koska magneettiripset kiinnitetään magneettien avulla, ei niiden käyttöä varten vaadita ripsiliimaa, joka voi ärsyttää silmiä tai aiheuttaa allergisia oireita sekä menettää tehoaan hikoillessa.

Lue tästä meidän vinkkimme oikeiden magneettiripsien valintaan, jotka pysyvät mukana niin lenkkipolullakin kuin korkea tempoisella ryhmäliikuntatunnilla! 

 

1. Magneettien määrällä on väliä

Mitä useampi magneetti kiinnityksessä on, sitä vahvemmin ne ovat kiinnitettynä. Parhaiten menossa pysyvät magneettiripset, joissa on kolme tai enemmän magneetteja. Yksittäiset tupsut lähtevät herkemmin liikkeelle kuin yksi yhtenäinen nauha ripsiä, mutta ripsien alle laitettavissa magneeteissa yksittäisiä tupsuja voi käyttää.


Elite Elastic sarjan magneettiripset ovat erityisen pehmeät ja joustavat magneettiripset, jotka taipuvat helposti omalle paikalleen ripsillesi. Sarjan tekoripsissä on kolme magneettia, jotka kiinnitetäänMagnetic Eyelinerin avulla.

 

2. Parhaat magneettiripset on kevyet

Mitä kevyemmät ripset ovat, on vähemmän todennäköistä, että ne lähtevät liikkeelle kesken treenin. Raskaampiin tekoripsiin ilma tarttuu enemmän kuin kevyempiin sekä niiden paino voi kontaktilajeissa olla haitallinen. Myös kevyemmät tai luonnolliset ripset auttavat tuomaan kauniin yksinkertaisen sekä meikittömän oloisen ilmeen salille tai lenkkipolulle.


Esimerkiksi Hello Flowers sarjammeRose Bloom magneettiripset ovat kevyet silmillä, mutta tuovat kuitenkin huomion katseeseesi. Rose Bloom magneettiripsistä löytyy ei kolme, ei neljä vaan jopa viisi magneettia, jotka auttavat niitä pysymään paikallaan aamusta iltaan. Jos ripset ovat liian pitkät silmääsi, voit lyhentää ripsiä leikkaamalla viimeisen magneetin irti ulkonurkasta. Rose Bloom magneettiripset ovat tarkoitettu kiinnitettäväksi, mutta on myös mahdollista kiinnittää yksittäisillä magneeteilla.

 

3. Ripset vaihtoon lennosta

Magneettiripsiä voit vaihtaa kätevästi lennosta, sillä ei ole ripsiliimaa sotkemassa meikkiä. Vaihtamalla magneettiripsien alaparia voit muuttaa tekoripsien ilmettä dramaattisesti; esimerkiksi vaihtamalla yhtenäisen nauhan alhaalta yksittäisiin tupsuihin voit huomattavasti keventää ripsien olemusta. Meidän valikoimastamme löydätTeeny Tiny Magneettiripsien varaosia, joiden avulla voit nopeasti muokata lookkia vaikka kuntosalin pukuhuoneessa.Vaikka muuten poistaisit meikin salille, on magneettiripset mahdollista yhä pitää käytössä, sillä ne eivät sotke eivätkä estä ihohuokosia hengittämästä toisin kuin muut kosmetiikkatuotteet. Magneettiripsiä on myös mahdollista käyttää piilolinssien kanssa. Olit siis lähdössä lenkille, jumpalle tai puntille, voit luottaa siihen, että magneettiripset pitävät sinut säihkyvänä maaliin saakka. Tule tutustumaan valikoimaamme!