November 16, 2022 1 min read

Glitteriä, kimallusta ja hohtoa! Sitä on juhlakausi pullollaan ja glitterin lisääminen meikkiin esimerkiksi pikkujouluja varten on enemmän kuin suotavaa. Saatat kuitenkin pohtia, miten glitteriä voi meikissä oikein hyödyntää? Katso video ja inspiroidu meikkilookista juhlia varten!

 

Näin käytät Biomanic bioglitteriä meikissäsi:

 

1. Valitse oikea tuote lookkiasi varten! Valikoimastamme löydät upeat, GBL Cosmeticsin Biomanic bioglitterit. Yhdessä pakkauksessa on aina kaksi sävyä, joilla saat ihanasti vaihtelevuutta lookkiisi. Biomanic glitterimme ovat valmistettu osittain eucalyptuspuusta ja ovat 92% vapaita mikromuoveista. Lisäksi tuotteet ovat vegaanisia, eläinkokeettomia ja eettisesti tuotettuja Englannissa. Lue bioglittereistä lisää täältä

 

2. Muista oikea kiinnitystapa! Glitter ei pysy iholla yksinään, vaan vaatii alleen tuotteen joka kiinnittää bioglitterin paikoilleen. G Beauty Labin Brow Soap on täydellinen tuote pysyvän glittermeikin loihtimiseen. Vaihtoehtoisesti GBL Cosmeticsin Stick W/Me ripsiliimalla saat aikaan tarkkaa jälkeä sekä vedenkestävän lopputuloksen. Katso videolta miten ripsiliimaa on käytetty Biomanic glitterin kiinnittämiseen. Voit myös käyttää huulirasvaa tai vaseliinia gitterin kiinnittämiseen iholle. Hiuksiin glitter kiinnitttyy parhaiten geelin tai hiuslakan avulla.

 

3. Kokeile rohkeasti erilaisia lookkeja! Tee rajaukset glitterin avulla tai taputtele liikkuvalle luomelle kimalletta muun silmämeikin kaveriksi. Punaa huulet ja lisää bioglitteriä säihkyvän huulimeikin luomiseksi! Vain luovuus on rajana Biomanic glitterin kanssa!

 

Pro tip! Ripset kruunaavat glittermeikin! Kokeile Flawless kokoelman GBL Cosmeticsin 05 Snowy irtoripsiä, jotka läpinäkyvän ripsinauhan avulla sulautuvat saumattomasti luonnollisiin ripsiisi.

Vaihtoehtoisesti Original sarjan G Beauty Lab Glamour magneettiripset antavat kaunista pituutta sekä volyymiä lookkiisi.

 

Tuotteet joita käytetty videolla/joista kerrottu tekstissä

Leave a comment

Comments will be approved before showing up.