March 21, 2023 1 min read

 

3-in-1 Super Eyeliner on nestemäinen ripsiliima, jossa yhdistyvät perinteisen eyelinerin, ripsiliiman ja magneettieyelinerin ominaisuudet. Super Eyelinerilla kiinnität tavalliset irtoripset, magneettiripset sekä teet kestävät eyeliner rajaukset silmiisi. Näin huikean monikäyttöistä ja helppoa tuotetta ei uskoisi olevan olemassakaan. Super eyelineria on saatavilla 3 erilaista: mustaa, ruskeaa ja väritöntä.

KUINKA KÄYTÄT

Ravista pulloa ennen käyttöä. Levitä ohut kerros Super Eyelineria ripsien tyveen tai tee haluamasi eyeliner rajaukset silmiin. Anna eyelinerin kuivahtaa pieni hetki ennen kiinnittämisen aloitusta. Kiinnitä valitsemasi irtoripset, magneettiripset tai vaikkapa ripsitupsut. TÄRKEÄÄ! Sulje korkki heti käytön jälkeen kuivumisen estämiseksi.

 G Beauty Lab Super Eyeliner on vedenkestävä. Käytä puhdistukseen öljypohjaista meikinpoistoainetta. Super Eyelineriä ei suositella herkille silmille, raskaana oleville naisille tai pitkäaikaiseen kuumuuteen ja hikoiluun. Super Eyeliner on vegaaninen ja eläinkokeeton.

 


Leave a comment

Comments will be approved before showing up.