Kulmakarvojen laminointi

Kulmakarvojen laminointi

Mitä on kulmien laminointi?

Brow liftissä eli kulmien kestolaminoinnissa on kyse kulmien permanenttikäsittelystä, jonka avulla saadaan kulmat asettumaan haluttuun muotoon, eli ylöspäin kammatuiksi.

Kun aiemmin trendasivat huolitellut ja vahvat kulmat, nykyään luonnolliset kulmakarvat ovat trendikkäämmät. 

Kulmien kestolaminointi on noussut suureen suosioon. Trendi lähti liikkeelle Venäjältä, josta se löysi tiensä Yhdysvaltoihin ja sitä kautta valtamediaan ja Suomeen. 

Laminoidut kulmat sopivat kenelle tahansa, oli sinulla sitten ohuet tai paksut kulmakarvat. Ohuistakin kulmista saadaan taiottua tuuhean näköiset laminointitekniikan avulla. Laminointi kestää kulmissa noin 3–6 viikkoa.

 

Kuinka voin laminoida kulmat kotona?

Jos haluat saada kulmiisi laminoidun efektin, voit luoda lookin kotonasi suositulla kotihoitotuotteellamme, G Beauty Brow Soapilla. Tuote antaa kulmillesi luonnollisen tuuhean, kolmiuloitteisen ja huolitellun vaikutelman. Voit siis oman fiiliksesi mukaan käyttää sitä arjessasi ja meikkirutiineissasi milloin tahansa.

Brow soap

Laminointi ja G Beauty Brow Soap yhdessä

Jos haluat ottaa kestolaminoinnin kauneushoitolassa, G Beauty Brow Soap pidentää ja vahvistaa ammattilaisella tehdyn laminoinnin vaikutusta. Jos laminointi ja useat käsittelyt aiheuttavat kulmakarvojesi haurastumista, voit pitää laminoinnista hieman taukoa luopumatta kuitenkaan lookista. Kulmien laminointi ja G Beauty Brow Soap toimivat erinomaisesti yhdessä!

Laminoidut kulmakarvat


G Beauty Brow Soapin ominaisuudet

Brow Soap on G Beauty Labin suunnittelema, innovatiivinen kulmakarvojen muotoiluun tarkoitettu tuote, jonka avulla luot tuuheat, luonnollisen huolitellut ja jopa kolmiulotteisen vaikutelman antavat kulmakarvat. 

  • Brow Soap myydään biohajoavassa pakkauksessa. 
  • Tuote on pakattu käsin Suomessa. 
  • Tuote on vegaaninen ja eläinkokeeton.
  • Brow Soap on myös väritön.

Lue myös lisää tietoutta  kulmien muotoilusta!

Miten käytän G Beauty Brow Soap -tuotetta?

Jos käytät kulmiisi puuterimaista kulmakarvaväriä, on hyvä meikata kulmakarvat ennen kuin levität Brow Soap -tuotetta. Jos puolestaan käytät kulmakynää tai tussia, levitä tällöin Brow Soap ensin.

Aloita Brow Soapin käyttö annostelemalla tuotetta pakkauksessa mukana tulevaan meikkiharjaan. Sen jälkeen voit kammata tuotteen kulmakarvoihin ja muotoilla kulmat haluamaasi muotoon. Eikö olekin helppoa? 

Katso videolta, miten luot  täydelliset kulmat Brow Soapin avulla!

P.S. Tiesitkö muuten, että Brow Soap sopii myös  Bio Glitterin kiinnitykseen? Lisäksi se on loistava tuote karkuteille lähteneiden hiustesi asettamiseen. Voimakkaamman pidon saavuttamiseksi levitä ensin yksi kerros ja anna sen kuivahtaa, jonka jälkeen voit levittää vielä toisen kerroksen.